Pesse – De line-up voor het GigaGfestival dat op 28 mei wordt gehouden in de feesttent aan de Pesserveldweg is bekend. De volgende artiesten zullen hun opwachting maken: WholaLotta, Rene Karst, De Dikdakkers, Yes-R, Wolter Kroes en MooiWark.

Het programma is in samenwerking met Holties Producties uit Ruinen tot stand gekomen. De aanvang van de avond is om 19.30 uur en het is om 22.30 uur afgelopen.

Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor alle mensen uit het noorden met een beperking. Het is een prachtige gelegenheid om een avond uit te gaan samen met vrijwilligers, ouders of familie.

De feesttent biedt voldoende ruimte voor alle bezoekers. Er zijn allerlei aanpassingen voor rolstoelers. Zo is er vooraan een rolstoelvak, zodat ook zij niets hoeven te missen. Er is een uitgebreide catering aanwezig. Hierdoor is er voor iedereen een hapje en een drankje. De tent biedt ruimte aan 3000 personen, dat moet voldoende zijn.
Het GigaGfestival is speciaal voor mensen met een beperking en hun familie en vrienden. Ook is het bij uitstek geschikt voor een klassenfeest of als afsluiting van het sportseizoen. Er komen ook veel groepen op af, die het als personeelsuitje van het werk of de dagbesteding gebruiken. Alle informatie staat op de website www.gigagfestival.nl of like ons op Facebook www.facebook.com/GigaGfestival

Nadere informatie, Aliene Haar 0651560883

Door Henk Boer

Geef een reactie