Maatschappelijk

Lions organiseren darttoernooi voor Stichting Kinderdiabetes

HOOGEVEEN – Op 6 juli organiseert Lions D’Rante een darttoernooi waarvan de opbrengst gaat naar Stichting Kinderdiabetes. Het toernooi vindt plaats in Heinrigs Restaurant, Markt 6 in Hoogeveen.

In het darttoernooi gaan 60 koppels de strijd met elkaar aan. De deelnemers zijn voornamelijk afkomstig uit het bedrijfsleven, aangevuld met koppels bestaande uit vrienden en familie. Goed kunnen darten is geen vereiste, want het gaat om het plezier en vooral een mooie opbrengst voor het goede doel. De darters kunnen zich in koppels opgeven via e-mail: hoogeveendrante@lions.nl.

Voor kinderen en jongeren met diabetes De opbrengst van het toernooi gaat naar het goede doel Stichting Kinderdiabetes dat zich inzet voor kinderen en jongeren met diabetes én de kring om hen heen met activiteiten, begrip en antwoord op vragen. Zo zorgt de stichting ervoor dat ze er niet alleen voor staan.

Samen voor het goede doel De Hoogeveense Lionsclub behoort tot de internationale associatie van Lionsclubs, waarin in mensen vanuit vriendschap en op vrijwillige basis het initiatief nemen om iets te doen voor een betere samenleving. De Hoogeveense groep bestaat uit mannen en vrouwen die zich samen belangeloos willen inzetten voor mensen die hulp nodig hebben.

Meer informatie over het goede doel: www.stichtingkinderdiabetes.nl

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...