HOOGEVEEN – Vanaf woensdag 1 juli is Loket Geldzaken weer iedere werkdag geopend van 9 tot 12 uur. In de afgelopen maanden werkten de vrijwilligers van het Loket zoveel mogelijk vanuit huis. Het kantoor van het Loket is zo ingericht dat de vrijwilliger en de bezoeker op voldoende afstand van elkaar kunnen zitten. Daarnaast zijn spatschermen aan ge-bracht en kan de bezoeker via een eigen scherm meekijken.

Loket Geldzaken biedt financieel administratieve hulpverlening door vrijwilligers met kennis van zaken. De hulp en ondersteuning is er voor alle inwoners in de gemeente Hoogeveen en is gratis. Heeft u hulp nodig bij uw administratie? Heeft u schulden of dreigen deze te ont-staan en weet u niet hoe het verder moet? U bent zonder afspraak welkom bij Loket Geldza-ken voor advies en hulp.

Loket Geldzaken is vanaf 1 juli geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 uur, adres Het Haagje 119 te Hoogeveen (kantoor van Stichting Welzijnswerk). U bent welkom zonder afspraak. Wij verzoeken u uw handen bij binnenkomst te desinfecteren en bij ge-zondheidsklachten te wachten met een bezoek tot u klachtenvrij bent. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0528 745619. Buiten de openingstijden kunt u een bood-schap achterlaten op dit telefoonnummer of mailen naar info@loketgeldzaken.nl. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: