HOOGEVEEN – Alleenstaand of alleen gaand, maar wel zin om iets leuks te ondernemen met anderen? Marja Berkenbosch is regelmatig betrokken bij het Vrijwilligerscollege door de workshops hand-, voet- en rug massage die zij geeft, en die door de bezoekers als zeer ontspannend worden ervaren.

Marja vertelt dat zij tijdens deze ontmoetingen vaak met mensen in gesprek raakt en het haar is opgevallen dat veel mensen alleen zijn, of zich alleen voelen. “En dan denk ik, dat moet toch anders kunnen” gaat zij verder. “Want ik hoor wel aan de verhalen dat mensen graag iets met anderen willen doen, maar simpelweg de contacten niet hebben.”

“Spontaan is daardoor het idee bij mij opgekomen een lentewandeling te organiseren voor mensen die daar zin in hebben. Mensen die net als ik graag bewegen, buiten zijn, en aanspraak gezellig vinden.” Met haar idee heeft Marja Vrijwilligers-Hoogeveen benaderd. “Daar waren ze direct enthousiast om mijn idee te gaan uitvoeren, en heb ik een lentewandeling voorgesteld. Maar ik kan me ook voorstellen dat samen een museum bezoeken of een andere activiteit hier weer uit voort kan komen.”

“Op 17 april om 13 uur ontmoet ik graag alleenstaanden of alleen gaanden die zin hebben met anderen te wandelen en de verbinding te zoeken. We zien elkaar op de parkeerplaats bij de Boslounge in Spier en maken een wandeling van 6 à 7 kilometer in een ontspannen wandeltempo.” Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wie mee wil, stuurt uiterlijk 14 april a.s. een e-mail naar: vc@vrijwilligershoogeveen.nl met naam en contactgegevens.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: