Evenementen

Luchtballon ballon van Zonnebloem stijgt op in Steenbergenpark

Hoogeveen – Aanstaande vrijdag komt de grote ballon van Stichting de Zonnebloem naar Hoogeveen. De stichting Actief Samenleven ontving twee wensen van twee ouderen met een beperking en ze wilden graag een keer mee met een luchtballon. Dat gaat onder voorbehoud aanstaande vrijdag plaatsvinden. De ballon vertrekt vanaf het Steenbergerpark en dat zal rond 18.00 plaatsvinden.actief-samenleven

De stichting heeft speciaal voor deze locatie gekozen omdat Stichting Actief Samenleven een donatie van € 562.50 heeft gekregen van de organisatie van Steenbergerpark leeft. Tijdens Picknick in het Park zijn er 75 picknicktafeltjes verkocht en de opbrengst hiervan was bestemd voor Actief Samenleven. Op onze beurt hebben wij een plaats in de mand van de ballon graag beschikbaar gesteld aan de organisatie van Steenbergerpark Leeft.

Deze hebben tijdens het evenement Bios in het Park een soort verloting gehouden en hier is een winnaar uitgekomen en deze gaat aanstaande vrijdag ook mee met de ballonvaart. Vrijdag rond 12.00 neemt Ballonbedrijf Ad Ballon uit Breda de beslissing of de ballonvaart doorgaat. Dit bedrijf heeft de ballon van Stichting de Zonnebloem in beheer en voert alle vaarten voor de Zonnebloem uit.

Geef een reactie