Hoogeveen – Roelof Luinge floot ruim 845 wedstrijden in het betaald voetbal, een record. En nog steeds vindt Luinge

Roelof Luinge v.v. Hoogeveenhij zwaaide in 2010 af tijdens de KNVB-bekerfinale Feyenoord-Ajax met een door hem zelf geregisseerde publiekswissel – het leuk om af en toe een wedstrijdje te fluiten. Hij is dan ook nog steeds actief in het amateurvoetbal. Donderdagavond was hij te gast bij de Businessclub Hoogeveen.

Deze avond is ontstaan door een mooie samenwerking tussen het bestuur van de Businessclub van v.v. Hoogeveen, sponsorcommissie v.v. Hoogeveen en Stichting Actief Samenleven en heeft geresulteerd in een zeer interessante netwerkavond met deze bekende spreker uit de voetbalwereld.
Eén van de doelstellingen van de avond was om een mooie netwerkbijeenkomst te hebben en de naamsbekendheid van de stichting Actief Samenleven verder uit te breiden. Naast de vele projecten van Actief Samenleven is er ook een Club van 120 en dit veelal zakelijke netwerk steunt de projecten van de stichting met een jaarlijkse donatie van 120 euro. De businessclub ondersteunt de stichting Actief Samenleven en heeft in oktober 2015 een donatie gedaan aan deze stichting. Dit geldbedrag werd door Actief Samenleven direct ingezet om een dag uit te organiseren voor alle bewoners en begeleiders van het woonzorgcentrum Ama Ina, onderdeel van de Noorderbrug. Deze bewoners en begeleiders werden vorig jaar opgeschrikt door een enorme gasexplosie. Met de donatie en wat andere sponsors werd een dag uit voor de bewoners en begeleiders naar het Dolfinarium mogelijk gemaakt.
Met een fraaie lezing, vol met anekdotes, vermaakte Luinge de aanwezigen.

Foto: Gerjo Stegeman

Door Henk Boer

Geef een reactie