Hoogeveen – De majorettes en minirettes van Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina verkopen rollen Wilhelmina pepermunt voor de nieuwe wedstrijdpakjes. In de voorverkoop hebben ze al ruim 550 rollen verkocht en op woensdag 24 juni gaan ze in Hoogeveen de straat op om aan de deur te verkopen. De rollen kosten €1,- per stuk of vijf rollen voor €4,-.minirettes van Wilhelmina

De opbrengst van de pepermuntactie gaat rechtstreeks naar de nieuwe wedstrijdpakjes van de majorettes en minirettes. Deze zijn al in de maak en worden na de zomer in gebruik genomen tijdens meerdere concoursen. In september 2014 hebben de meiden van Wilhelmina een nieuwe instructrice gekregen en daarmee zijn zij een compleet andere weg in geslagen. Dit najaar gaan ze drie keer op concours met een nieuwe show. Om het geheel compleet te maken, kunnen nieuwe wedstrijdpakjes uiteraard niet ontbreken.

Naast deze pepermuntactie organiseren de majorettes en minirettes een recordpoging in het najaar. Op 6 en 7 november gaan de meiden een record vestigen van 24 uur non-stop twirlen. Gedurende deze 24 uur draaien er altijd twee batons. Het zal een leuk evenement worden om te bezoeken met workshops en allerlei andere leuke activiteiten. Aan de recordpoging zit een sponsoractie gekoppeld waarmee de meiden van Wilhelmina de overige kosten voor de pakjes gaan inzamelen.

Door Henk Boer

Geef een reactie