Hoogeveen – Afgelopen zaterdag hebben de majorettes van Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina meegedaan aan het NBTA concours in Elburg. Alle meiden die hebben meegedaan hebben nette punten gehaald.

Afbeelding majorettes 30 april 2016Twee van onze solisten hebben een medaille. Melany Poeste haalde net niet genoeg punten om zich te plaatsen voor het NK maar won wel een bronzen medaille. Saskia Nijmeijer behaalde een gouden medaille en een promotie waardoor ze de volgende keer uit zal komen in een hogere klasse. Samen kwamen Melany en Saskia ook uit in een duo waar ze een gouden medaille mee wonnen.

Het small team, bestaande uit Anja Steendam, Annika Braam, Eline Breukelman, Cheyenne Dekker, Kylie Somsen en Jojanneke Diphoorn, behaalde goede punten waar ze een zilveren beker mee wonnen. Verder waren er veel meiden die hun show afgelopen zaterdag voor een eerste keer lieten zien.

Zij hebben het ook goed gedaan en we zullen zien hoe we het er de volgende keer van af zullen brengen met z’n allen. We gaan ons voorbereiden op de volgende wedstrijd in Bedum op 4 juni. Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan deze wedstrijden? Kom eens een keertje kijken en meetrainen met de majorettes van Wilhelmina. We trainen op woensdagavond. De minirettes trainen van 18.00 tot 19.30 uur en de majorettes trainen tussen 19.45 en 21.30 uur.

Door Henk Boer

Geef een reactie