Hoogeveen – De majorettes en minirettes van Chr. Muziekvereniging Wilhelmina organiseren op vrijdag 6 en zaterdag 7 november een recordpoging.Majorettes

Ze gaan 24 uur met minimaal twee personen non-stop twirlen met de baton. Voor deze recordpoging zijn ze op zoek naar sponsoren, zowel particulieren als bedrijven.

De meiden van Wilhelmina willen actiever en competitiever meedoen tijdens wedstrijden en concoursen. Om deze reden hebben zij nieuwe wedstrijdpakjes gekocht. Vanzelfsprekend worden hier onkosten voor gemaakt. Met de recordpoging hopen ze voldoende geld binnen te halen om de pakjes te kunnen financieren.

De majorettes en minirettes zijn op zoek naar sponsoren die een bijdrage willen leveren aan de financiering van de wedstrijdpakjes. Met een bijdrage aan de wedstrijdpakjes wordt meteen ingezet op sportstimulering. De pakjes dragen namelijk bij aan het beeld dat de majorettes en minirettes willen uitstralen. Ze hopen hiermee nieuwe jeugdleden binnen te halen en meer kinderen aan het sporten te krijgen. Ook willen de meiden laten zien dat majorette meer is dan alleen op straat lopen, het beeld van de nieuwe wedstrijdpakjes en de deelname aan concoursen past hier goed bij.

Wilt u de majorettes en minirettes van Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina sponsoren of kent u iemand die een bijdrage kan leveren? Neem dan contact op met de majorettes via majorettes@wilhelmina-hoogeveen.nl.

Door Henk Boer

Geef een reactie