Gezondheid,  Goede doelen,  Maatschappelijk,  Sport

Marian Brouwer haar laatste extreme zwemtocht van Den Helder, naar Texel

HOOGEVEEN – De 8e editie van de monsteroversteek van Den Helder naar Texel. Vier kilometer zwemmen door het zoute water, meters hoge golven, een sterke stroming en de altijd aanwezige zeewind. Deze omstandigheden vragen om doorzettingsvermogen en een goede voorbereiding! En dit alles voor Spieren voor Spieren. Dit zal voor de 60-jarige Marian Brouwer de laatste keer zijn dat zij deze 8e bizarre oversteek maakt.

Muntjes duiken Op woensdag 4 juli om 13.30 uur (vandaag) gaan kinderen het kleingeld wat bij de kassa werd ingezameld weer opduiken in het zwembad de Dolfijn. Marian strooit eerst zelf het ingezamelde kleingeld uit in het grote zwembad. En zal afloop het eindbedrag direct worden bekend gemaakt.

Zwemmen naar Texel De zwemmers vertrekken om 16.00 uur van uit Den Helder, en de eerste zwemmers worden rond 16.45/17:00 uur verwacht op de Hors op Texel. Daarna worden alle deelnemers gehuldigd bij het startpunt op de dijk in Den Helder. Ook het opgehaalde geldbedrag wordt bekend gemaakt en overhandigd aan Spieren voor Spieren. De huldiging staat gepland rond 18:00/18:30.

De Mostertocht is zaterdag 11 augustus.

    Foto’s van het voorgaande jaar Hier het verslag van 2017
Marian Brouwer zwemt opnieuw naar Texel

Geef een reactie