Hoogeveen – Geld maakt niet gelukkig, zeggen ze. Maar het is wel nodig om mee te doen aan de zwemtocht voor Spieren voor Spieren. Samen met het zwembad de Dolfijn kan Marjan brouwer in actie komen voor spieren voor spieren.

Marian Brouwer zwemt op zaterdag 12 augustus van Den Helder naar Texel. Dit doet zij om geld op te halen voor de stichting Spieren voor Spieren. Kijk voor meer informatie op www.denheldertexel.nl/marian

Aanstaande zaterdag op 13 mei gaan kinderen Muntjes Duiken in zwembad de Dolfijn vanaf 13.30 uur. De kleintjes duiken in het ondiepe bad, de groteren in het wedstrijd bad. Het zwembad stelt voor de beste duikers een prijs ter beschikking. De muntjes, die opgedoken worden, wil Marjan graag met heel Hoogeveen verzamelen.

Er staat vanaf 18 april een grote ton bij de kassa van het zwembad waar iedereen zijn muntjes van 5, 10 en 20 cent in kan gooien. Je kan ook een plastic zakje met muntjes daar afgeven. Hopelijk willen ook een aantal kantines potjes voor dit doel neerzetten. Ik heb hiervoor nog enkele leuke bierpullen staan. Mail naar m.l.brouwer58@gmail.com.

Met de Dolfijn hoopt Marjan op een opbrengst van 200 euro. Naast muntjes is ook een donatie via de website zeer welkom. Bedrijven die minstens 150 euro doneren mag ze met logo op de site plaatsen.

Ook op de scholen wil Marjan Bouwer aandacht vragen voor Spieren voor Spieren. Daar kan ze een gastles te geven over spierziektes. Misschien kunnen we zelfs een leuke actie voor een sportdag bedenken, die geld kan opleveren. En graag wil ik tips geven om te trainen voor zo’n monstertocht, want zwemmen in zee is niet zonder gevaren. Zwemmen in de Dolfijn gelukkig wel.

Geef een reactie