Hoogeveen – 9 April, Vandaag konden de lopers groot en klein, hun start(rug)nummer en shirt ophalen voor de Cascaderun. In de Burgerzaal van het gemeentehuis van Hoogeveen. Enkele duizend deelnemers haalden hun startbewijzen op voor komende zondag 17 april.

Afhalen rugnummer Cascaderun
Ook de jeugd die voor Unicef lopen waren trots op hun “Rugnummer” zo vertelde een van de kids.

De organisatie spreekt van een goede opkomst voor de eerste dag. Het mooie weer speelde hier natuurlijk ook een rol in. “En nu maar hopen dat het met de loop van de Cascaderun ook mooi weer is” Laat Ben Zuidersma weten. Zo’n 90% van de startbewijzen zijn inmiddels al opgehaald.

Een van de loopster uit Emmeloord afkomstig, die dit jaar voor het eerst mee doet aan de Cascaderun. Poseerde nog even voor de fotograaf bij het grote Cascade-logo op het cascadepodium in de Hoofdstraat.

Afhalen rugnummer Cascaderun

De lopers die vandaag hun rugnummer, niet konden afhalen. Kunnen op de dag zelf tussen 10.00 en 13.00 uur alsnog hun rugnummer en shirt afhalen in het gemeentehuis.

De Unicef lopertjes kunnen alsnog hun startnummer en shirt, ophalen op woensdag 13 april tussen 14.00 en 17.00 uur. In de Burgerzaal van het gemeentehuis.

Door Henk Boer

Geef een reactie