Hoogeveen – Afgelopen Dinsdag 2 mei werd de dag voor ondernemers in Hoogeveen gehouden. Na de Startersdag Drenthe werd de dag voortgezet in de Tamboer met de tweede semi finale van de Young Business Award.

Media Distillery en Inkless de winnaars

Tijdens elke semi finale kregen zes startups de kans om hun businessmodel in zestig seconden te pitchen voor een vakkundige jury met als doel om één van de twee finale tickets (per semi finale) te bemachtigen.De zes finalisten gaan er 2 door naar de finale. Die geselecteerd zijn uit de twee semifinales, die strijden op dinsdag 6 juni tijdens de finale van de Young Business Award 2017 in Emmen om de prijzenpot van maar liefst 12.500 euro!

Over STiB
STiB staat voor STarters In Business en is een niet-commerciële stichting die dankzij een bijdrage van de gemeente Hoogeveen ondernemers in het kleinbedrijf in Hoogeveen kan helpen en zo de economische bedrijvigheid in de gemeente stimuleert. STiB Hoogeveen biedt ondersteuning aan ondernemers bij het starten van hun onderneming door ze te coachen en hen te helpen de juiste wegen te vinden naar het opzetten van een bloeiend bedrijf. Binnen de begeleiding staat de motivatie en daadkracht van de ondernemer centraal. Ondernemers moeten zelf het werk doen.  Ook gevestigde ondernemers kunnen terecht bij STiB

Naast starters ondersteunen wij ook al gevestigde ondernemers. Loopt het zakelijk niet zo soepel of wilt u een omslag maken binnen uw bedrijf? Laat ons u hierbij dan ondersteunen. Samen met onze coaches brengt u uw plannen, wensen en behoeften in kaart en stelt u een plan op om tot het gewenste resultaat te komen. De coach is sparringpartner en wegwijzer, maar u bent zelf degene die de plannen in de praktijk brengt.

Door Henk Boer

Geef een reactie