HOOGEVEEN – Een finale voor Hoogeveen zaterdag. Zo mag het duel tegen LTC wel genoemd worden. De ploeg uit Assen heeft met nog zes wedstrijden te gaan drie punten meer en de belangen zijn daarmee meteen weergegeven.

Foto: Albert Stegeman

De druk zal dan ook vooral bij Hoogeveen liggen al is het natuurlijk sowieso al fantastisch dat de ploeg van Edward Sabandar als promovendus meestrijdt om de titel. Ook mag niet worden vergeten dat dit nog maar het zesde seizoen is van de zaterdagtak. Zaterdag zal moeten blijken hoe men met de druk om kan gaan. Gezien het aantal routiniers in de ploeg zal dat geen probleem moeten zijn.

LTC kende een uitstekende competitiestart en won de eerste periodetitel. Daarna volgde echter een behoorlijke inzinking. Daarna ging het echter minder en bleef men een aantal weken zonder zege. De laatste weken gaat het echter weer beter en wordt er ook veelvuldig gescoord. In de laatste vier duels scoorde de ploeg 25 keer. Iets wat niet onbelangrijk is, omdat het doelsaldo dit jaar doorslaggevend kan zijn aan het eind van de rit.

Eerder dit seizoen trof Hoogeveen LTC in Assen in de mindere fase van de Assenaren. Hoogeveen won toen vrij eenvoudig met 0-2. De gasten spelen zelf op natuurgras, maar konden vandaag op het kunstgras nog wel eens beter uit de voeten kunnen. De ploeg van trainer Richard Poortman beschikt namelijk over een aantal behendige voetballers. Hoogeveen zondag speelt ook een kraker. In Meppel speelt men om 14.00 uur dan de topper tegen Alcides.

Op de foto een fragment uit de wedstrijd LTC  Hoogeveen van eerder dit seizoen.

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

%d bloggers liken dit: