Pesse – In Pesse begon deze gisteren het muziek weekend met als start het 10e Giga G Festival wat werd georganiseerd door het AJB (Stichting Activiteiten voor Jongeren met een Beperking).

http://https://youtu.be/97t3TeM63rU

Zo’n 1600 mensen kwamen naar de grote evenemententent. Waar diverse artiesten op traden waar onder ander Burdy, Dennie Christiaan, Ronnie Ruysdael, met als presentator william Bossing van Mooiwark.

Halverwege de avond kwam Leo Kramer als vertegenwoordiger van 18 verenigingen nog even aan het woord. Namens de verenigingen werd een totaalbedrag van € 2.900,00 als cadeau overhandigd. Voor het voort bestaan van het Giga G Festival. Voorzitter Jonkers was enorm verrast dit fantastische gebaar en bedankt hen dan ook hartelijk voor deze bijzondere gift.

Het hoogte punt van de avond was Toen volkszanger Jannes het podium betrad. Ging het dak er echt af. De vele fans die alleen al kwamen voor. Hem waren laaiend enthousiast. En na enkele songs te hebben gezongen ging Jannes het publiek in om met mensen op de foto te gaan en de vele cadeau’ s in ontvangst te nemen.

Aan het eind van de festiviteiten kon worden vastgesteld dat het een fijne, gezellige avond geworden waar met trots op zal teruggekeken!

Door Henk Boer

Geef een reactie