Februari

Aflevering 8 2e jaargang (27 feb 2019)
Video uitnodiging voor alle natuurliefhebbers

ELIM – Heeft u interesse in de natuur en ons milieu? Kijk dan dit filmpje en kom 4 maart a.s om 19:30 uur naar de bijeenkomst in het buurthuis van Nieuw-Moscou.

Aflevering 7 2e jaargang (24 feb 2019)
Het 'Molletjes tijdperk' loopt ten einde

HOLLANDSCHEVELD – Of dit ook het einde inhoudt van het de horeca in Hollandscheveld is nog even de vraag. Café Welgelegen en zaal Mol zijn begrippen die onlosmakelijk zijn verbonden met Hollandscheveld.

Maar net als met alles gaat hier binnenkort een einde aan komen. Mogelijk wordt dit een grote verandering voor Het Hoekje.

Aflevering 6 a 2e jaargang (17 feb 2019)
Deze reportage is een tweeluik deel 2
De zaak Willeke Dost in Met Koopman op pad

ELIM/GEESBRUG – Vorige week besteedden we al aandacht aan de “Zaak Willeke Dost”. Vandaag gaan we wat dieper op de zaak in we waren voor opnames bij Jan Huzen in Geesbrug uitgenodigd. Hij en zijn medestrijders worden in de media weggezet als een soort van blokkeer Friezen, maar dat laat Jan volledig koud. De politie dreigt met stappen (tegen Jan – groep Zoekactie Willeke Dost)

Ook de nieuwste ontwikkelingen omtrent dit zoektocht worden door Jan Huzen en Klaasje Wopken (tante van Willeke Dost) onthuld. Wie nu denkt dat Jan het opgeeft moeten we teleurstellen. “Pas als er geen aanwijzingen meer zijn dan stop ik” aldus deze amateur speurder. Wat drijft hem en waarom heeft hij er zich zo in vast gebeten? Allemaal vragen waar in deze “Koopman op pad” antwoorden op komen. Ook de nieuwste ontwikkelingen omtrent deze zoektocht worden door Jan Huzen en Klaasje Wopken (tante van Willeke Dost) onthuld.

Zou de politie toch bang zijn dat de amateurspeurders deze zaak oplossen? Deze vraag en nog veel meer vragen over deze inmiddels al 27 jaar durende verdwijningszaak komen uitgebreid aanbod in de uitzending.

Aflevering 6 2e jaargang (13 feb 2019)
Deze reportage is een tweeluik deel 1 van 2
Voor aankondiging de zaak Willeke Dost in Met Koopman op pad

ELIM – GEESBRUG – Aanstaande zondag het vervolg van de spoorloos verdwenen Willeke Dost. Het team van Koopman op pad is op visite geweest bij Jan Huzen in Geesbrug.

Hij en zijn mede strijders worden in de media weggezet als een soort van blokkeer Friezen, maar dat laat Jan volledig koud. De politie dreigt met stappen (tegen Jan – groep Zoekactie Willeke Dost). We houden u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.

Aflevering 5 a 2e jaargang (10 feb 2019)
Deze reportage is een tweeluik deel 2
Wijkagent Be Hummel met pensioen

ELIM – Be Hummel, brigadier van politie, wijkagent van werkgebied Hollandscheveld, Elim en Nieuwlande heeft nog maar enkele weken te gaan alvorens zijn pensioen in zal gaan. Op dat moment zit er 45 jaar trouwe dienst bij de politie op. Be is een man die altijd dicht bij de mensen wou staan en heeft hiermee veel goodwill opgebouwd. Sleutelwoorden op hem van toepassing zijn “sociaal” en “betrokken”.

In de wekelijkse videorubriek “Met Koopman op pad” wordt teruggekeken naar de afgelopen 45 jaar en wordt er een beetje vooruit gekeken naar zijn toekomst. In de afgelopen 45 jaar zijn er ook binnen de politie veel zaken veranderd. Be kan daar smakelijk over vertellen.

Aflevering 5 2e jaargang (7 feb 2019)
Deze reportage is een tweeluik deel 1
Aankondiging van Koopman in gesprek met wijkagent Be Hummel

ELIM – Vanmorgen waren de opnames van “Met Koopman op pad” met dit keer onze wijkagent in de hoofdrol: brigadier van politie Be Hummel. Be heeft er 45 dienstjaren bij de politie opzitten en gaat al met een paar weken genieten van zijn welverdiende pensioen. De samenwerking met deze wijkagent is altijd positief en laagdrempelig geweest. Gewoon lekker in dialect. Be heeft zich altijd zo opgesteld dat hij er is voor de mensen.

Zijn roeping bij de politie lag hier dan ook aan ten grondslag. Ook na zijn pensioen wil Be wat blijven betekenen voor de mensen. Hij gaat vrijwilligerswerk doen en blijft met hart en ziel zingen in het Piratenkoor “Zwarte gat”. Vervelen zal hij zich niet.

Aflevering 4 a 2e jaargang (03 feb 2019)
Deze reportage is een tweeluik deel 2
Met Koopman op pad deze week met twee afleveringen

HOOGEVEEN – Vandaag besteed “Koopman op pad” aandacht aan uit twee onderwerpen in zijn wekelijkse rubriek met dit keer. Radio Olympia die het afgelopen vrijdag en zaterdag de TOP 200. Vanuit de studio in het buurthuis de Vuurkorf in Nieuweroord waar de uitzending het internet op gingen.

De regionale internetzender is genomineerd voor de landelijke top 5 Met de SMC de Stoomfluit uit Hoogeveen.

Aflevering 4 2e jaargang (2 feb 2019)
Deze reportage is een tweeluik deel 1
Vooraankondiging van met Koopman op pad

NIEUWEROORD – In deze vooraankondiging praten Roelof Koopman en Peter Aalders nog even over de komende uitzending, maar wordt er ook nog even gesproken over de aflevering van vorige week die ging over de zieke Lorenzo Snippe. Dit filmpje is inmiddels 11.000 keer bekeken.

Lorenzo is komende zondag 3 februari jarig. We wensen hem en zijn familie vast een onvergetelijke verjaardag. Deze in “Met Koopman op pad” twee onderwerpen. Het eerste onderwerp gaat over de “Radio Olympia top 200” en over de zaterdag 26 januari 2019 gehouden modelbeurs SMC de Stoomfluit in de vredehorst.

Geef een reactie