Augustus

Aflevering 34 4e jaargang (28 aug 2021)
Deel 2 over de huisartsen Brouwer in ELim (video)

ELIM – Veel mensen hebben gekeken naar het eerste deel over de huisartsen Brouwer in Elim. Het leuke is niet alleen de kijkers maar vooral ook de vele positieve reacties die Gerard Brouwer kreeg op het eerste deel via de sociaalmedia. Hij wist de redactie van ‘Koopman op pad’ te melden dat hij er bijna verlegen van werd. We hopen dat dit tweede en laatste deel over dit onderwerp het eerste deel nog zal overtreffen. de huidige gezondheidszorg in Elim en daar buiten.

Aflevering 33 4e jaargang (21 aug 2021)
Dokter Gerard Brouwer aan het woord (video)

ELIM – De Brouwers zijn een zeer bekende familie in Elim. Twee van deze familie, vader en zoon zijn zeer lange tijd de huisartsen in Elim geweest. Het is inmiddels al weer tien jaar geleden dat Gerard met pensioen is gegaan. In dit eerste deel van ‘Koopman op pad’ met als titel: ‘Twee huisartsen Brouwer in Elim’ blikt Gerard Brouwer terug op deze periode in de rijke geschiedenis van het dorp.

In het tweede deel, wat volgende week zaterdag online komt, diept Gerard bepaalde zaken wat verder uit en geeft hij zijn kijk op de huidige gezondheidszorg in Elim en daar buiten.

Aflevering 32 4e jaargang (14 aug 2021)
In gesprek met Lukas Xu (video)

ELIM – Een aflevering van ‘Koopman op pad’ waar je verder mee kunt komen in je leven. In deze aflevering is Koopman in gesprek met Lukas Xu een bijzonder mens die anderen helpt succesvol te worden in het leven. Steek woorden zijn een stip op de horizon en doelen stellen. Dit laatste heeft Lukas zeer succesvol gedaan en laat ons mee profiteren. Deze aflevering kan maar zo je leven veranderen.

Aflevering 31 4e jaargang (31 Jul 2021)
Bos en natuurbeheer in Elim (video)

ELIM – Dit keer is team Koopman op pad bij landgoed Geesloo aan de Schoonhovenweg. In de huidige maatschappij spelen bos- en natuurgebieden een steeds belangrijkere rol: in het behoud van biodiversiteit; in de klimaatdiscussie en ze bieden de mens mogelijkheden voor recreatie en productie.

Deze functies worden steeds belangrijker in het maken van plannen en beleid gericht op bos en natuur. De beheerders van landgoed Geesloo vertellen ons er alles over in deze aflevering van Koopman op pad.