December

Aflevering 55 4e jaargang (31 dec 2021)
Happy New Year vanuit de studio van Koopman op pad. (video)

ELIM – De afsluiting van een succesvol jaar voor Stichting Videorubriek ‘Koopman op pad’. Team Koopman op pad werd officieel een Stichting en scoorde nooit eerder zoveel kijkers als in 2021. Daar zijn we blij mee. U heeft massaal gekeken en dat motiveert ons om in 2022 nog meer leuke filmpjes te maken! Wij wensen jullie allen een fijne jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2022.

Aflevering 54 4e jaargang (18 dec 2021)
Koopman krijgt er tabak van (video)

Nu is de vraag welke Koopman krijgt er tabak van. In deze aflevering komen twee ‘Koopmannen’ aan het woord. Het zijn Roelof en Willem Koopman, nee geen familie! Dit keer bevindt het team ‘Koopman op pad’ zich in Tabakshop W. Koopman en daar is Willem altijd in voor een praatje.

Aflevering 53 4e jaargang (11 dec 2021)
Koopman bij De Groene Wieken (video)

ELIM – De deze week opgerichte energie coöperatie ‘De Groene Wieken’ is al veel in de media geweest. Na de oprichting is het zaak om zo snel als mogelijk leden te krijgen uit Hollandscheveld Elim en Nieuwlande. In deze aflevering van ‘Koopman op pad’ kunt u kennis maken met een groot deel van het bestuur en hun doelstelling om het voor iedereen mogelijk te maken de energietransitie betaalbaar te houden. Kijken is voordeel opdoen!

Aflevering 52 4e jaargang (04 dec 2021)
Recht door zee met de SGP (video)

ELIM – De SGP Hoogeveen heeft een spectaculair verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraad verkiezingen in Hoogeveen. Daar wil Koopman natuurlijk meer van weten. Want de SGP Hoogeveen zegt op haar site:

“Onze thema’s zijn onderbouwd met drie waarden: Leven, dienen en recht doen. Deze waarden zijn voor ons het belangrijkste wat er is, ze zijn in elk standpunt terug vinden”. Het thema van deze verkiezingen is: “Recht door zee koershouden”.