Juli


Aflevering 29 4e jaargang (24 Jul 2021)
Paard & Kracht in Koopman op pad (video)

ELIM – Paard en Kracht deel 2 van 2: Vorige week zag u het eerste deel van Liemburg Paard & Kracht en deze week ziet u een praktijk voorbeeld. Roelof Koopman heeft in deze aflevering een coaching sessie door Marike Liemburg. Dat geeft naast prachtige beelden ook een diepe inhoud.

Aflevering 28 4e jaargang (17 Jul 2021)
Paard & Kracht in Koopman op pad (video)

ELIM – Marike Liemburg, enthousiaste eigenaar en betrokken trainer binnen Trainingscentrum Liemburg Paard & Kracht laat u in deze Koopman op pad kennis maken met trainingscentrum. Een Trainingscentrum waar je trainingen kunt volgen gericht op organisatie (team)ontwikkeling, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling of (proces)begeleiding voor ruiter & paard. Koopman neemt de kijkers mee naar het Paddock Paradise waar heel positieve dingen tot stand komen.

Aflevering 27 4e jaargang (10 Jul 2021)
Het beste Corona idee Campodoor Hoogeveen (video)

HOOGEVEEN – Campodoor uit Hoogeveen verkoopt kampeer- en outdoorartikelen. Door de coronacrisis kwam eigenaar Erik Doldersum op het idee van de Private Outhouse, een mobile sanitiarunit. Campodoor is deze maand Ondernemer van de Maand. Door team ‘Koopman op pad’ is dit idee van een mobile sanitairunit uitgeroepen tot het beste Coronaidee van Nederland. Zoals onze vaste kijkers weten, ‘Koopman op pad’ zet altijd groots in. Veel kijkplezier.

Aflevering 26 4e jaargang (26 Jun 2021)
Afsluiting drieluik (video)

HOOGEVEEN – In de afgelopen 3 weken had Koopman zeer openhartige gesprekken met onze Burgemeester en Wethouders van het zaken college. De gesprekken waren ongedwongen en open van karakter en dat hebben de kijkers van Koopman op pad weten te waarderen. Na dit 3 luik komen weer andere onderwerpen aan de orde zoals in de komende weken een gesprek met Lukas Xu en een zeer openhartig gesprek met Dr. Brouwer uit Elim over de huisartsen en gezondheidszorg van nu. Blijf dus kijken naar Koopman op pad ook in de vakanties.