Juni

Aflevering 25 4e jaargang (26 Jun 2021)
Deel twee in dit drieluik over het zakencollege Hoogeveen (video)

HOOGEVEEN – Deel twee in dit drieluik over het zakencollege van de gemeente Hoogeveen. Deze Hoogeveense wethouders leggen in een drieluik heel begrijpelijk uit waar het heengaat en waar de kansen voor Hoogeveen liggen. In deze aflevering van ‘Koopman op pad’ komen weer twee wethouders aan het woord. Volgende week deel 3 van 3.

Aflevering 24 4e jaargang (19 Jun 2021)
Koopman in gesprek met Burgemeester en wethouders Hoogeveen (video)

HOOGEVEEN – Koopman van ‘Koopman op pad’ in gesprek met Burgemeester en wethouders van Hoogeveen (deel 1 van 3). We lezen genoeg in de kranten en zien korte flitsen bij RTV Drenthe. Bij ‘Koopman op pad’ hoort u van de politiek zelf. Het is onthullend en verhelderend. Elke betrokken burger van de Gemeente Hoogeveen zou dit drieluik moeten zien. Vandaag deel 1 van 3.

Aflevering 23 4e jaargang (12 Jun 2021)
Andries Mol geeft eerste boek uit (video)

ELIM – Andries Mol kan moeilijk lezen en schrijven maar brengt desondanks zijn eerste roman ‘Verwaaid in de wind’ uit. In deze aflevering van ‘Koopman op pad’ verteld hij de kijker openhartig hoe hij tot dit boek is gekomen. Zeker voor mensen die ook dyslectisch zijn is Andries een voorbeeld. Andries heeft een aangrijpend verhaal met een geweldige uitkomst een prachtige roman.

Aflevering 22 4e jaargang (05 Jun 2021)
Ontdek Drenthe op de fiets of te voet (video)

ELIM – Fietsen met vijfsterren, dat doe je in Drenthe! De provincie die met sferen strooit. Een afwisselend landschap van bos, heide, vennetjes en zandverstuivingen. Voor toerfiets, e-bike, of mountainbike.

We hebben een uitgebreid fiets en wandelnetwerk. Rijd of loopt van knooppunt naar knooppunt, volg een mooie vaste route of laat het aan het toeval over. Je komt hier altijd uit op een mooie plek. Het ene moment sta je midden in een paarse zee vol heide. Even later wandel je door oude bossen, om vervolgens te genieten van een kopje koffie op een gezellig Drents brinkplein. Door de vele wandelpaden kun je alle kanten op.

En de weg wijst zich hier vanzelf! De vraag die nu op komt is wie maken dat nu allemaal mogelijk? In deze aflevering van Koopman op pad komt u daar heel veel over aan de weet.