Elim – Tijdens de feest week van Elim vond er een extra opname plaats tijdens de Kampioenschappen Stratenvolleybal “Met Koopman op pad” met Peter Aalders als videograaf en Roelof Koopman als interviewer, ging het op naar het terrein van de Korfbal verenging Elko.

Roelof nam Peter letterlijk op sleeptouw “Hier heen daar moeten we een stukkie van opnemen”. Roelof met een brede glimlach en microfoon eropaf. Peter net zo enthousiast erachteraan. Peter krijgt haast niet de gelegenheid om zijn camera op record te zetten. of  Roelof stelde de eerste vraag al. Na afloop vraagt Roelof aan Peter; ‘Weet jij de hoeveelste keer er al een feestweek is geweest?’ Peter antwoord; ‘Ik zou het zo niet weten’ nou dan vragen we gewoon. (Oplossing in de laatste video)

En dan de kleine meid aan de beurt die heerlijk ontspannen op het grasveld zit te kijken naar het volleyballen. Die eerst niet zo enthousiast reageerde, maar Roelof zou Roelof niet zijn om haar aan het praat te krijgen gewoon kostelijk om naar te luisteren en te kijken. Fotograaf Erna van Dijk  van de nieuwssite Elim-Drenthe schiet er een plaatje van voor haar  nieuwssite. Tijdens de interviews ontbrak het niet aan aandacht. Na anderhalf uur rondlopen. Gauw op weg naar huis om de stukkies aan elkaar te plakken voor een extra editie “Met Koopman op pad”.

Al met al Roelof Koopman en Peter Aalders een komisch duo. Zoals die twee over het veld van de korfbalvereniging heen liepen. Met Koopman op pad die elke maandagmorgen online te zien is op de Elim-Drenthe en de Hoogevener nieuwssites. Koopman wilde ook nog in gesprek met de maker van de Hoogevener. (Hier ook de oplossing van hoeveel feestweken er al zijn geweest)

Erna van Dijk fotograaf van de nieuwssite Elim-Drenthe.nl samen met Roelof Koopman aan de koffie

Geef een reactie