>

HOLLANDSCHEVELD – Het gaat goed met tussen Camping Tussen de Wieken. Dat is prachtig zie ik u denken, maar dat vindt blijkbaar niet iedereen. Er zijn er die behagen scheppen in het feit verkeerde en onjuiste berichten via de sociale media te verspreiden. Meestal is dan de beste remedie niet op reageren, maar als het hardnekkig blijft aanhouden dan is het soms toch wel van belang duidelijkheid te verschaffen.

De camping zou te koop staan en zou een vestingplaats zijn voor in dit gebied werkende Polen. Alle twee volledig niet waar. Sterker nog er verblijft geen enkele Pool op de camping. Bij het bezoek van team Koopman op pad troffen we een camping zoals we deze maar zelden zien. Werkelijk alles keurig voor elkaar en zeer goed onderhouden. Van verkoop is geen sprake. Wel wordt er continue gewerkt aan verbetering en comfort voor de campinggasten.

In dit filmpje is Koopman in gesprek met Hester Gritter, de eigenaresse en samen lopen deze over de camping waar zo veel mensen uit heel ons land positieve herinneringen hebben liggen. Wat Hester betreft zal dit nog heel lang blijven voortduren. Een zeer gedreven vrouw met positieve inzet voor hetgeen zij als haar levenswerk beschouwd. Kijk het filmpje en oordeel zelf.

Geef een reactie