Juni

Aflevering 10a 1e jaargang (25 jun 2018)
Deze reportage is een tweeluik deel 2
In Wijk Krakeel in Hoogeveen

HOOGEVEEN – Vorige week spraken we met Lubbert Vaartjes en hoorden we een heel positief verhaal over het realiseren van veel leuke en nuttige zaken voor Krakeel. In deze aflevering gaan we hier dieper op in, en worden ook de inwoners van Krakeel om hun mening gevraagd. Er komen dan verhalen boven die Koopman diep ontroert.

Zo ook elk verhaal twee kanten heeft. De bewoners vindt het nieuwe Krakeel doorgaans prachtig, maar achter de voordeuren spelen toch zaken, die je zo niet aan het mooie Krakeel zou toeschrijven. Kijk en oordeel zelf.

Aflevering 10 1e jaargang (18 jun 2018)
Deze reportage is een tweeluik deel 1
Lubbert Vaartjes over zijn wijk Krakeel

HOOGEVEEN – “Het is geweldig wat er is veranderd de Wijk Krakeel is daar een goed voorbeeld van Het is geweldig wat er allemaal is gerealiseerd, maar er spelen ook zaken die bewoners zorgen baren”.

Verteld Lubbert Vaartjes. Koopman ging op de koffie bij Vaartjes. Hij wordt respectvol wel eens de burgemeester van Krakeel genoemd. Dit videoverslag is een tweeluik. Volgende week gaan Koopman en Vaartjes de wijk in.

Aflevering 9 1e jaargang (4 jun 2018)
Bethesda moet volwaardig blijven Koopman is 't zat!

HOOGEVEEN – Het besluit van Treant wordt doorgevoerd, zijn de afdelingen Verloskunde en Kindergeneeskunde in Hoogeveen vanaf september dicht. Ook ‘met Koopman op pad’ is het zat en bezorgd over de beslissingen van Zorggroep Treant en verzoeken hen dan ook hun plannen terug te draaien.