September

Aflevering 29 1e jaargang (27 sep 2018)
Met Koopman op pad bij het Drentse Piraten Express

ELIM – Met Koopman op pad was dit keer, op de koffie bij het Drentse Piraten Express. Zij houden het aankomende weekend een groot mega apre-ski feest in de feesttent aan de Perebomenweg 37 in Elim. Op 30 september is er een koppel dart toernooi. Met als hoofdprijs 250 euro, opgeven?

Dat kan via drentsepiratenexpress@hotmail.com. Kaarten voor dit mooie feest zijn ze verkrijgbaar in de voorverkoop voor maar €7,50 bij Elims eethuus en Snackbar Royall te Hollandscheveld.

Aflevering 28 1e jaargang (24 sep 2018)
Tina en Tieme Mennink uit Nieuw-Baling

ELIM – Koopman op pad in gesprek met Tina en Tieme Mennink uit Nieuw-Baling met hun passie voor de inzet voor Gambia. Mochten je de meisjes in deze Met Koopman op pad willen steunen dan zullen ze jullie daar zeer dankbaar voor zijn.

Hoe kunnen deze meiden worden geholpen: Dit kan door middel van bv. € 2.50 over te maken naar T. Mennink RABO Westerbork. 369427319 onder vermelding: Hulp Weeshuis Gambia. De Facebookpagina van Tina en Tieme Mennink. Hier een impressie van het weeshuis.

Aflevering 27 1e jaargang. (21 sep 2018)
Extra editie: Koopman op pad over Prinsjesdag

HOOGEVEEN – Prinsjesdag bij ons al een beetje verwerkt? Hoe hebben we het ervaren en geloven we de mooie beloftes van het kabinet? Kijk naar de extra editie van Met Koopman op pad wat passanten ervan vinden.

Aflevering 26 1e jaargang (17 sep 2018)
In hogere sferen

HOOGEVEEN – Meestal gaan we in de wekelijkse videorubriek “Met Koopman op pad”, Roelof Koopman (interviewer) en Peter Aalders (camera en montage) op pad, maar dit keer gaan we “Met Koopman in de lucht”. Hij is in deze aflevering duidelijk in hogere sferen. Het vliegveld van Hoogeveen is het toneel van deze video. We wensen jullie veel kijk plezier.

Aflevering 25 1e jaargang (10 sep 2018)
Op weg naar de Elimse Bloemencorso en jaarmarkt Elim

ELIM – Wat was het weer een fantastische feestweek. Elim heeft weer met volle teugen genoten en vindt het jammer dat het voorbij is. Zondagmorgen werd de Elimse feestweek waardig afgesloten met een kerkdienst in de Gereformeerde kerk.

Namens heel Elim bedankt de organisatie van de feestweek alle betrokken besturen en bovenal de vele vrijwilligers die dit allemaal mogelijk gemaakt hebben. Vandaag in “Met Koopman op pad” nog een leuke documentaire hoe het bloemencorso in opbouw en uitvoering is en er zijn diverse bezoekers van de jaarmarkt geïnterviewd door Koopman.

Aflevering 24 1e jaargang (7 sep 2018)
Interview met voorzitter Guichelaar Bloemencorso Elim

ELIM – Deze extra editie van met Koopman op pad werd gisteravond laat nog gedraaid tussen de dahlia’s waar Koopman bij tienen nog een interview had met de voorzitter van het dahliacorso uit Elim. In deze aflevering ziet u de totstandkoming van het Elims Bloemencorso van 8 september 14:00 uur. Ook besteden we hier aandacht aan de Jaarmarkt.

Aflevering 23 1e jaargang (4 sep 2018)
Een speciale Met Koopman op pad achter de schermen

ELIM – Roelof nam Peter op sleeptouw “Hier heen daar moeten we een stukkie van opnemen”. Roelof met een brede glimlach en microfoon eropaf. Peter net zo enthousiast erachteraan. Peter krijgt haast niet de gelegenheid om zijn camera op record te zetten. Vol enthousiasme stapt Roelof op de persoon af en stelt de eerste vraag al. Peter net zo enthousiast erachteraan. Roelof vraagt Peter tussen neus en lippen door de hoeveelste keer is dat er de feestweek is?

Nou zegt Peter dat vragen we dat gewoon. En dan de kleine meid aan de buurt die heerlijk ontspannen op het grasveld zit te kijken naar het volleyballen. Die eerst niet zo enthousiast reageerde, maar Roelof zou Roelof niet zijn om haar aan het praat te krijgen gewoon kostelijk om naar te kijken. Fotograaf Erna van Dijk van de nieuwssite Elim-Drenthe schiet haar plaatje voor op de nieuwssite. Tijdens de interviews ontbrak het niet aan aandacht. Na anderhalf uur rondlopen. Gauw op weg naar huis om de stukkies aan elkaar te plakken voor een extra editie “Met Koopman op pad”. Al met al Roelof Koopman en Peter Aalders een komisch duo. Zoals die twee over het veld van de korfbalvereniging heen liepen.

Aflevering 22 1e jaargang (3 sep 2018)
Koopman op pad op de koffie bij Olympia Radio

NIEUWEROORD – Vanuit hun eigen studio slingeren ze de hits het internet op. En dat doen de zestig dj’s van Radio Olympia zo professioneel, dat de regionale internetzender is genomineerd voor de landelijke top 5. Je zou het niet verwachten als je de rustige straat in Nieuweroord inloopt. Maar vanaf het moment dat je over de drempel stapt van de studio van Freddy, ben je in een andere wereld.

De wereld van oude hits en radiopiraterij. Dat het niet meer illegaal radio maken is in de ether is maar veilig op het internet, doet volgens Freddy niets af aan de charme van piratenradio maken. “Ik doe gewoon mijn ding en dat vind ik het allermooiste”. Voor de wekelijkse videorubriek “Met Koopman op pad” was dit een reden om Freddy eens te bezoeken in zijn prachtige studio te Nieuweroord.