ELIM – Bethesda moet volwaardig blijven dat vindt ook ‘Met Koopman op pad’. Als het besluit van Treant wordt doorgevoerd, zijn de afdelingen Verloskunde en Kindergeneeskunde in Hoogeveen vanaf september dicht. Ook ‘met Koopman op pad’ is het zat en bezorgd over de beslissingen van Zorggroep Treant en verzoeken hen dan ook hun plannen terug te draaien.

 

Middels dit filmpje wil de redactie het protest nog een extra zetje geven. Naast luchtige onderwerpen springt deze wekelijkse videorubriek ook in actuele zaken. Elke maandag komt er een nieuwe video die via www.elim-drenthe en de Facebookpagina van ‘met Koopman op Pad’ ‘Elim Drenthe Nieuws worden gedeeld. Vorige week hadden we het tweeluik met Harm Kleiman.

De video is in totaal door meer dan 3000 mensen bekeken en daar is de redactie met recht blij mee. Hebben jullie suggesties voor onderwerpen voor deze videorubriek, mail deze dan naar elim@aaldersit.nl Het delen van de video’s wordt zeer gewaardeerd.

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: