Muziek

Metalfeest in Het Podium

Hoogeveen – De Hoogeveense metal band Sledgehammer Nosejob viert op zaterdag 4 februari de release van hun debuutplaat in cultureel centrum Het Podium aan de Schutstraat te Hoogeveen.

Foto: Richard van Hemmen

Met shows in binnen en buitenland is Sledeghammer Nosejob geen onbekende meer in de metalscene en hebben ze inmiddels een respectabele reputatie opgebouwd. Recensenten zijn nu al enorm enthousiast over hun ‘full length’ getiteld “Stop! Hammertime!”!

De muziekstijl van de band is een combinatie van harde muziekstijlen; van bombastische death metal naar groovy rock & roll en van energieke thrash metal naar agressieve crust. Sledgehammer Nosejob wordt bijgestaan door de old school death metal gigant Entrapment eveneens met Hoogeveense roots.
Entrapment, actief in de metalscene sinds 2010 heeft ook een imposante reputatie opgebouwd in binnen en buitenland.
Na 2 succesvolle albums te hebben uitgebracht is nu de 3e ‘full length’ uit. De titel van dit laatst verschenen werk luid “Throug Realms Unseen”.

De Duitse death metal band Manic Adrift gaf 2 jaar geleden in Hoogeveen een indrukwekkend liveoptreden waarbij de aanwezigen verrast werden door hun spectaculaire liveshow en hun ijzersterke composities!
4 februari bijten ze de spits af.

Dat wordt smullen voor de ware metal liefhebber! 20:30 zaal open

Entree 6 euro.
Gratis consumptie als je voor 21:00 binnen bent.
Foto in de bijlage: Fotograaf Richard van Hemmen, Band Sledgehammer Nosejob