Jubilarissen

Mevrouw Salome-Spangler viert 100 jarige verjaardag

HOOGEVEEN -Vandaag mocht mevrouw Salome-Spangler haar 100e verjaardag vieren. Ze woont in het Jannes van de sledenhuis in de woonwijk Krakeel. Haar kinderen en klein en achter kleinkinderen waren op visite om deze blijde dag mee te mogen vieren. Mevrouw Salome-Spangler heeft nog een zoon die in Amerika woont.

Mevrouw Salome-Spangler en haar gezin.

Burgemeester Karel Loohuis ging vanmiddag op de thee om de 100 jarige te feliciteren namens het college van burgemeester en wethouders.

Omdat haar beide kinderen in Drenthe woonden, besloot ze ook daar heen te verhuizen. In Hoogeveen kocht ze een appartement aan het Schutsplein en woonde daarnaar genoegen. Omdat haar gezondheid achteruitging, verhuisde ze naar het Jannes van der Sleedenhuis aan de Eisenhowerstraat in Hoogeveen. Na sluiting van deze locatie verhuisde ze naar de nieuwe locatie in de wijk Krakeel. In het Jannes van der Sleedenhuis geniet ze van een uitstekende verzorging.

Felicitaties van de provincie Drenthe.
Grote interesse in de ambtsketen van de burgemeester
Mevrouw Salome-Spangler leest de brief van de koning voor.
Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...