Hoogeveen – H.Z.V.V uit Hoogeveen, uitkomend in de Zaterdag Hoofdklasse C, geeft zich voor het seizoen 2016-2017 versterkt met de 19-jarige Mike Doldersum. Foto Mike Doldersum

De snelle aanvaller maakt de overstap van Alcides uit Meppel C, naar H.Z.V.V omdat hij veel potentie ziet in het eerste team van H.Z.V.V. Een mooie vereniging waar jeugdige spelers de kans krijgen zicht te ontwikkelen en te bewijzen, volgens Doldersum.

Doldersum heeft zijn jeugdopleiding doorlopen bij SC Elim, hier heeft hij in alle standaard jeugdelftallen gespeeld. Dat Doldersum werd gezien als een groot talent, blijkt wel uit het feit dat hij al op zijn vijftiende zijn debuut maakte voor SC Elim 1. Op zeventienjarige leeftijd mocht hij zich basisspeler van het eerste team noemen. In zijn debuutjaar als basisspeler werd SC Elim meteen kampioen en promoveerde naar de Zaterdag Derde Klasse. Het jaar daaropvolgend maakte Doldersum de overstap naar de Zondag Hoofdklasser Alcides.

Mike Doldersum heeft erg veel zin om aan de slag te gaan bij H.Z.V.V en verwacht dat hij volgend jaar zijn opwachting te maken in de Zaterdag Hoofdklasse.

Door Henk Boer

Geef een reactie