Hoogeveen – Mike Kelly nieuwe hoofdtrainer HZVV A1 seizoen 2016-2017 Jeugdafdeling HZVV is zeer content met de benoeming van Mike Kelly als hoofd trainer van deze talentvolle lichting uitkomend in de vierde divisie, seizoen 2016-17.

Contractondertekening bij HZVV.
Contractondertekening bij HZVV.

Mike is een gedreven, ambitieuze trainer en de juiste persoon vanwege zijn jarenlange ervaring als jeugdtrainer bij HZVV en inmiddels zijn sporen verdiend heeft met de jeugdspelers van HZVV.

Mike Kelly, 33 jaar en woonachtig in Hoogeveen is zelf lid van HZVV sinds 1988, waarvan 26 jaar als spelend lid. Twee seizoenen is hij als speler uitgekomen voor FC Meppel. Zelf alle jeugdelftallen van HZVV doorlopen en als speler kampioen geworden met HZVV A1.
Daarnaast in HZVV 1 en HZVV 2 gespeeld.

Al jaren is hij trainer bij de jeugdafdeling HZVV, begonnen bij HZVV E5 , 5 seizoenen HZVV D1,assistent trainer A1 en de laatste 2 seizoenen hoofdtrainer- HZVV B1 (laatste seizoen kampioen) Hierdoor is hij nauw betrokken geweest bij de opleiding van de huidige A1 spelers, en kent hij ze goed. Mike Kelly is daarmee ook de juiste persoon als verlengstuk voor de overgang naar de senioren van deze talentvolle selectie.

Doelstelling – Ambitie van Mike Kelly:
Zoveel mogelijk jeugdspelers klaarstomen voor HZVV 1 / HZVV 2. HZVV heeft uitgesproken om de eigen jeugd een kans te geven in de 1e selectie, maar daar is natuurlijk wel kwaliteit voor nodig. Aan mij om komend seizoen de spelers op dat niveau te brengen / houden. In deze taak zal hij ondersteund worden door huidig assistent – trainer HZVV A1, Jens Jurn Streutker. Wij wensen Mike en Jens Jurn en spelers veel succes! Namens Jeugdafdeling en bestuur HZVV.

Foto ; Mike Kelly – Regina van der Meulen (bestuurslid jeugd)

Door Henk Boer

Geef een reactie