Hoogeveen – Voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseren studenten van het Alfa-college en leerlingen van het Roelof van Echten College de modeshow in De Tamboer. Het modespektakel met als thema ‘Silhouette’ wordt gehouden op woensdag 23 maart. De inloop is om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Björn Hulsman en Luna Brouwers druk met de voorbereidingen voor de modeshowHet belooft een fantastische show te worden. Alles wordt door de jongeren zelf geregeld; van decorbouw tot kaartverkoop en visagie. Mode-leerlingen showen kledingstukken van ontwerper Albert Chapel en eigen ontworpen kledingstukken geheel passend bij het thema. Ook de nieuwste collecties van Intersport, De Jongens, Herqua Sport, Okay, Gerans, Bloom, Hema, Shoe Lounge, Mariages bruidsmode, Hillleen mode, 4ladies en Hendriksen Mannenmode worden gepresenteerd. Zo zijn bezoekers geheel op de hoogte van de laatste modetrends. Voorafgaand aan de modeshow en in de pauze kunnen de stands van de deelnemende winkels en scholen worden bezocht in de foyer. Verder is er speciaal voor dit jubileumjaar een prijs voor de beste geklede man en vrouw.

Het is uniek dat zoveel jongeren van verschillende opleidingen en scholen bij de modeshow betrokken zijn. Namens het Alfa-college zijn studenten Business Retail, Business Fashion en Business Culinair actief. Stein Hoogenkamp uit Beilen, tweedejaars Business Retail vertelt: “Ik verzorg samen met twee klasgenoten de promotie rondom dit evenement. Erg leuk om te doen en heb er veel van geleerd. Wij gaan voor een volle zaal. Hopelijk gaat dat lukken, zodat we met trots op deze dag terug kunnen kijken.”
Studenten Haar- en Schoonheidsverzorging zorgen ervoor dat de modellen er tiptop uit zien. Leerlingen van het Roelof van Echten College ondersteunen de studenten van het Alfa-college en zijn betrokken bij de uitvoering van de show. De bloemen en aankleding van de catwalk is gedaan door Terra in Meppel. Albert Heijn Offerein is de hoofdsponsor en Renault dealer Terwolde is aanwezig met twee auto’s.

Modeshow bijwonen?
De entree is €5,00 inclusief consumptie. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Alfa-shop aan de Voltastraat, deelnemende winkels of website van De Tamboer. Ook is er een VIP-arrangement voor €7,50. Het VIP-arrangement bestaat uit gereserveerde zitplaatsen op de eerste rang, twee drankjes en exclusieve hapjes in de VIP-lounge. De Vip-kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de Alfa shop.

Door Henk Boer

Geef een reactie