Evenementen

Mooie routes Hoogeveensche Rijwielvierdaagse

Hoogeveen – Op de fiets regio Hoogeveen verkennen, dat kan op 23, 24, 25 en 26 augustus in de laatste week van de schoolvakantietijdens de Hoogeveensche Rijwielvierdaagse. Elke dag zijn er routes van 30 en 40 kilometer beschikbaar en er valt voor jong en oud onderweg veel te beleven.

Foto THS‘Trappen, happen en stappen’ dat is het thema van de retro rijwielvierdaagse. Het trappen bestaat uit mooie fietsroutes verdeeld over: Tiendeveen (dinsdag), Zuidwolde (woensdag), Hollandscheveld (donderdag) en Echten (vrijdag). De start is elke dag bij Maxx Sports and Events in het Bentinckspark en de finish is alle dagen in het centrum van Hoogeveen. Met als hoogtepunt de finish op vrijdag bij Hoogeveen Culinair. Het happen wordt onderweg verzorgd door lokale

horecaondernemers en daarnaast zijn allerlei leuke (sport)activiteiten waar jong en oud aan kunnen deelnemen (stappen). ‘Samen genieten’ dat is het uitgangspunten van de initiatiefnemers, Max Jacobsen van Maxx Sports and Events en Monique Huizenga van Niquell Organisatiebureau.
Voorinschrijving

Deelnemers kunnen zich via de website van ‘Trappen, happen en stappen’ inschrijven: www.trappenhappenstappen.nl en krijgen daarbij tot 1 augustus korting op de inschrijving. Vier dagen fietsen is niet verplicht er kan ook gekozen worden om één, twee of drie dagen mee te fietsen.

Geef een reactie