Hoogeveen – Zaterdag 23 september om 20.00 uur stelt Helene Neijmeijer haar huis open voor het concert “More HelenEnergy” ! Vanaf 19.30 uur word je gastvrij ontvangen met koffie, thee, sapje . . .

Dat dit concert bij Helene Neijmeijer thuis, aan de Wethouder Robaardstraat 75 in Hoogeveen, plaatsvindt, maakt dat je je als gast heel betrokken en thuis voelt bij haar optreden. Mede door de verhalen en de interactie die Helene graag heeft met haar gasten. Deze avond laat Helene Neijmeijer weer meer zien en horen van haar up-coming album.

Helene:
“Bij het uitbrengen van een cd in eigen beheer komt nogal wat kijken. Inmiddels ben ik met de productie al in een vergevorderd stadium.
Het album bestaat uit eigen geschreven songs en laat hier en daar, heel spannend en eigenzinnig, een mix van verschillende muziekstijlen horen.
Binnen niet al te lange tijd ga ik de presentatie plannen. De artistieke kant doe ik in co productie met Harm Jan Moes (Spades Productions).”

“More HelenEnergy”
Met passie neemt Helene je tijdens “More HelenEnergy” muzikaal mee op reis ! Een gevarieerd “feel good” programma met ook een aantal evergreens en mooie songs van haar thema Album “Helene Neijmeijer”.
Dit keer gaan met haar mee: Ebba Celine (zang) en Harm Jan Moes (zang/gitaar).

Wil je deze Muzikale Reis ervaren, vergeet dan niet te reserveren !!! In de pauze en na afloop is er tijd voor koffie/thee/sapjes en hapjes. De entree is € 15,–. Reserveren kan via het telefoonnummer: 0528-261214 of heleneneijmeijer@home.nl. Zie ook www.heleneneijmeijer.nl, Facebook en YouTube.

Door Henk Boer

Geef een reactie