Hoogeveen – Patrick Unitli van ‘Bambo Music House’ “Je bent nooit te oud om kennis te maken met muziek”

Hoogeveen is een muziekschool rijker. Patrick Unitli (41), ruim 25 jaar actief in de muziek, is zelfstandig ondernemer en sinds 1 januari van dit jaar officieel begonnen met Bambo Music House. Naast muzieklessen (gitaar, bas, drum en synthesizer) kan men ook terecht voor zanglessen. Maar er is meer! Bambo Music House is niet alleen een muziekschool, maar ook een geluidsstudio en een muziekwinkel. In de geluidsstudio is het mogelijk om zang, muziek en andere muziekuitingen op te nemen. En voor de aanschaf van muziekinstrumenten hoeft de muziekliefhebber niet ver te zoeken. Hiervoor kan men prima terecht bij de muziekwinkel van Bambo Music House.

De muzieklessen lopen, ondanks deze officieel pas drie maaPatrick Unitlinden geleden zijn gestart, naar volle tevredenheid. Ook is leeftijd niet van belang, want de jongste leerling is 7 jaar en de oudste is maar liefst 76 jaar! Volgens Unitli ben je nooit te oud om kennis te maken met muziek.

Leerling Marith Tuhumena (18) volgt wekelijks de lessen met de synthesizer en voegt daar later haar zangtalenten aan toe. Ze begon op jonge leeftijd met hiphop dansen en heeft nu de overstap naar het maken van muziek gemaakt. Marith is zeer tevreden over de lessen bij Bambo Music House : ‘Ik leer heel veel van Patrick en de lessen zijn ook best gezellig!’. Voor haar is muziek belangrijk en ervaart zij het maken van muziek als een heerlijke uitlaatklep.

Muziek is er met de paplepel ingegoten. In huize Unitli klonk en klinkt er altijd muziek. Wijlen vader Unitli zat vroeger in een krontjong band en ook oudste broer Dominggus speelde in een band. Verder zijn het broer Martin en zus Elly die ook al jarenlang actief zijn in de muziek.

Naast alle activiteiten binnen Bambo Music House maakt Unitli ook deel uit van de bands Oceanikz, C.H.E. en Bandje van Stavoren. Met laatstgenoemde band, waar zus Elly ook deel van uitmaakt, verzorgt de Molukse Hoogevener met grote regelmaat optredens in het land.

De muzieklessen van Bambo Music House worden elke maandag, woensdag, donderdag en vrijdag verzorgd in het stichtingsgebouw Salawaku in Hoogeveen. Like de pagina van Bambo Music House op Facebook en kijk voor meer informatie op www.bambo-music-house.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie