HOLLANDSCHEVELD/NIEUWLANDE – Het zijn vreemde jaren geweest. Voor heel veel uitvoerende verenigingen en koren en zo ook voor de muzikanten van Juliana – De Bazuin. Het laatste “grote” concert was in het voorjaar van 2019. En de muzikanten hebben er na ruim 2 jaar echt zin in en zijn er helemaal klaar voor.
En daarmee wordt een extra dimensie toegevoegd aan de vingervlugge slagtechnieken. Hebt u wel eens een “lichtharp” gehoord of gezien? Als het antwoord nee is moet u zich op 18 juni echt laten verrassen door deze spectaculaire lichtshow.

Gewijde muziek, meeslepende ballads, blues nummers en stevige rockmuziek: het komt allemaal voorbij op 18 juni. De blazers en slagwerkers zijn bezig met de laatste voorbereidingen en de puntjes worden nog op de welbekende wijze ingezet. En er wordt enorm toegeleefd naar dit eerste grote concert en ze hopen allemaal dat u daarbij wilt zijn. Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 18 juni om 19.30 uur in MFC De Opsteker in Nieuwlande. Voor kinderen tot 12 jaar is de toegang zelfs geheel gratis.

Geef een reactie