Print de kortingsbon Print de kortingsbon

HOOGEVEEN – Circus Renz Berlin staat bekend om zijn rijke traditie en belooft een onvergetelijke ervaring te bieden met zijn aankomende voorstellingen in Hoogeveen. Van 2 tot en met 12 mei kunnen bezoekers zich laten betoveren door een diversiteit aan optredens. De klassieke clownsact, die altijd garant staat voor humor, de behendige jongleurs die hun kunsten vertonen, en de getalenteerde honden die door hoepels springen, zijn slechts enkele hoogtepunten die het publiek kan verwachten.

Deze voorstellingen zijn een voortzetting van een lange geschiedenis van spektakel en vermaak die teruggaat tot 1842. Circus Renz heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een geliefde attractie in Nederland, waarbij het een breed scala aan acts biedt die zowel jong als oud zullen fascineren.

Kortingsbon:
De korting van € 3,- op toegangskaartjes is een mooie gelegenheid om deze culturele schat te ervaren tegen een gereduceerde prijs. Bezoekers worden aangemoedigd om de kortingsbon af te drukken en mee te nemen naar de kassa, om zo deel uit te maken van de levendige circusgeschiedenis die al meer dan een eeuw mensen over de hele wereld betovert.

Naar circus Renz met € 3 kortingsbon Image

Door Henk Boer

Geef een reactie