Hoogeveen – Wouter Zwiers is vanmorgen vertrokken in Hoogeveen voor zijn fietstocht van 4000 km naar de Noordkaap. Waar hij onder grootte belangstelling en met veel respect door zijn onder ander collega’s en oud-collega’s en vele belangstellenden werd uitgezwaaid. Op de Beugel 31 bij het huis van zijn moeder. 

https://youtu.be/XhwxMqtZ8_0

https://www.youtube.com/watch?v=C908iptFy_4&feature=youtu.be&t=19

Hieronder is te zien waar Wouter Zwiers zich bevind

stichting-doe-een-wens-ambulance-wouter-zwiers (01)-1

Wouter onderneemt een reis op zijn fiets van maar liefst 4000 kilometer naar de Noordkaap.

En dit alles voor de Stichting Ambulance Wens Nederland die met een groep van 200 vrijwilligers dagelijks gratis een laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

Met een tussenstopje bij Fietscity aan de Schutstraat in Hoogeveen, ook de sponsor van zijn fiets. Kon de reis beginnen, er fietsten een aantal fietsers mee met Wouter om deze mooie happening van hem op weg te helpen.

Wouter Zwiers fietst naar Noordkaap voor zijn vader, vorig jaar juni wilde Wouter Zwiers de laatste wens van zijn vader en hem in vervulling laten gaan. Nog 1 keer samen naar Scandinavië. Helaas kon Wouts vader daar niet meer fysiek bij aanwezig zijn, daar hij in maart 2015 is overleden na een 3-jarig gevecht tegen kanker.

Met zijn vader in zijn hart reist zijn vader mee. En hoopt hij deze fiets tocht te volbrengen en aan te komen op 30 juni (de dag dat zijn vader jarig was) op de Noordkaap.

Om deze stichting financieel te steunen is Wouter op zoek naar donateurs, het geld gaat voor de volle 100% naar de stichting.

Ik zoek geen sponsors voor mijn reis of mijn eigen doel, enkel donaties voor deze stichting. Daarnaast ook waardering en aandacht voor deze geweldige vrijwilligers van de stichting. Op rekening NL06INGB0002942795 kan gedoneerd worden.
Het kan ook via hun eigen website… www.ambulancewens.nl Daarnaast ben ik te volgen op facebook. Liken en delen wordt uiteraard zeer gewaardeerd! https://www.facebook.com/noordkaap2016 “, aldus Wout.

stichting-doe-een-wens-ambulance-wouter-zwiers (02)-1 stichting-doe-een-wens-ambulance-wouter-zwiers (07)-1 stichting-doe-een-wens-ambulance-wouter-zwiers (08)-1 stichting-doe-een-wens-ambulance-wouter-zwiers (09)-1 stichting-doe-een-wens-ambulance-wouter-zwiers (12)-1 stichting-doe-een-wens-ambulance-wouter-zwiers (15)-1 stichting-doe-een-wens-ambulance-wouter-zwiers (19)-1 stichting-doe-een-wens-ambulance-wouter-zwiers (20)-1

Door Henk Boer

Geef een reactie