Hoogeveen – Het nieuwe voetbalseizoen is inmiddels even onderweg voor HZVV, dat dit seizoen uitkomt in de Hoofdklasse. Ook HZVV Onderneemt, de businessclub van de vereniging, begon deze zomer weer met een aantal nieuwe namen en frisse energie aan het nieuwe seizoen.

Voorzitter Erik-Jan Kreuze nam afscheid en heeft in Jan R. Stam voorlopig zijn opvolger gevonden. Stam is geen onbekende binnen de vereniging, hij is al bijna 20 jaar actief geweest in diverse besturen en zijn laatste “klus” was zes jaar voorzitter van de voetbalclub uit Hoogeveen. Ondanks dat het bestuur verheugd is met de komst van Stam zal het een ad interim voorzitterschap zijn en blijft de businessclub op zoek naar een nieuwe voorzitter. Daarnaast is de businessclub verheugd met de komst van Robert Ottes en Robert Nieland, die gezamenlijk het nieuwe acquisitie-team vertegenwoordigen. Het bestuur bestaat daarnaast uit Jan Wiebren de Vries (bestuurslid commerciële zaken), Jan Leijssenaar (activiteiten), Jochem van de Weg (PR) en Alexander Rispens (penningmeester).

Netwerken op Hoofdklasse-niveau
Het eerste business-event dit seizoen werd uitstekend bezocht. Met een volle bus sponsoren en businessclubleden werd een volledig programma afgewerkt in Amsterdam rondom de Hoofdklasse-wedstrijd Ajax Amateurs – HZVV. Wilt u het volgende business-event bijwonen en netwerken op Hoofdklasse-niveau met andere ondernemers uit de regio? Ga naar www.hzvvonderneemt.nl en word businessclublid van HZVV Onderneemt!

Door Henk Boer