Evenementen

Niek Deelstra en Cinthia winnen op een half punt verschil.

Hoogeveen – Niek Deelstra met Cinthia Botter winnen met maar een half punt verschil van Anice Das met Jimmie Lee Veldman. De jury had het lastig deze keer, de beide deelnemende dansparen lagen erg dicht bij elkaar en het niveau was hoog!

dansen-metschaatsers (4)

Zij dansten een traditionele Slow Foxtrot en een Samba beide technisch lastige dansen, maar het zijn topsporters dus iedereen wil gewoon winnen. Achter de schermen vlak voor het optreden lopen de zenuwen toch wel hoog op als ze voor het eerst elkaars choreografie zien en zijn ook de deelnemers onder de indruk van ieders prestatie. Ze zijn dan afzonderlijk van elkaar nog druk aan het oefenen het moet nog beter, de competitie strijd is hoog.

Dan is het zover op naar het podium, deze keer op de kruising van de Kerkstraat, met dank aan de organisatie voor deze prima plek, het publiek wat in grote getale stond te wachten konden het allemaal goed zien en het enthousiasme was dan ook groot.

Een echtpaar uit Amsterdam, die op vakantie zijn in de provincie Drenthe, komen na afloop even een babbeltje maken met Harm Jan Schadenberg van De Dansschool Schadenberg. Zij vinden het helemaal geweldig eerst even lekker over de markt lopen, een terrasje pakken en dan op naar de show. Op de vraag hoe vaak dit nog plaats vindt en op het antwoord nog 2 voorrondes en op 18 augustus is de finale is de beslissing gauw genomen, dan blijven we nog een week langer. Drenthe is prachtig en dit willen we niet missen.

Als publiek kunt u nog bepalen wie er in de finale komt. Waar vorige week Danielle Bekkering meer punten van de jury kreeg , heeft Gianni Romme meer stemmen gekregen van het publiek en staat hij 18 augustus in de finale. U kunt stemmen via de Facebook pagina van De Dansschool Schadenberg

dansen-metschaatsers (7) dansen-metschaatsers (5) dansen-metschaatsers (2) dansen-metschaatsers (1)

Geef een reactie