HOOGEVEEN – Gistermiddag hield TinQ met zijn 400 onbemande tankstation in Nederland. Weer een btw vrije tank actie. één reactie van de eerste klant was ‘We hadden het er allemaal voor over! In deze dure tijden’, TinQ bedankt! Dit waren niet de enigste automobilisten die van de TinQ btw vrij tanken hadden gehoord. Bij navraag aan de automobilisten hoe zij van deze btw-vrije tank actie gehoord of gezien hadden. Waren de meest voorkomen antwoorden “Via Sociaals media” zoals Facebook, Twitter, Whatsapp en Tiktok.

Het ging er allemaal sfeervol aan toe. De dames van het TinQ promotie team vergezelden hun klanten tijdens het wachten met een praatje. Ook de social media’s werden hier bij aan gewent. En hun diensten bewezen om zo de actie te promoten. De charmants van het promotie team, het helpen tanken van de brandstof. 200 automobilisten konden hun voor deel halen.

één leuke bijkomstigheid. De actie werd aangekondigd van 13.00 uur tot 14.00 uur. Door een miscommunicatie in verschillende media’s werd de actie met een uur verlengt naar 15.00 uur.

Door Henk Boer

Geef een reactie