Hollandscheveld – De 30e prestatie wedstrijdloop van speeltuin Hollandscheveld is weer een succes geworden onder een stralende zon en tempraturen van bijna 25 graden, werd er toch nog een parcoursrecord gelopen op de 5 km.

 

Door Gert Jan Stevens uit Noordscheschut die het oude record van Wilfred Stuiver uit Hoogeveen met 2 seconden verbeterde in een tijd van 15.48 op bijna een half minuut gevolgd door Bastiaan Zandbergen uit Hoogeveen in een tijd van 16.17 en Ephren Been uit Zuidwolde wist beslag te leggen op de derde plaats in een tijd van 16.52.

Bij de dames was Laura Prins uit Hoogeveen de snelste in een tijd van 20.50 met op de Tweede plaats Eline Zomer eveneens uit Hoogeveen in een tijd van 21.41 en de plaatselijke Favoriet Anneke Tichelaar wist beslag te leggen op de derde plaats in een tijd van 21.56. Bij de masters dames was Anja Bennink uit Elim de snelste in 23.14 en bij de heren Rob v.d.  Graaf in een tijd van 17.37.

Ook de jeugd liet zich deze avond weer van de goede kant zien en kwamen weer in groten getale opdagen. Volgend jaar 7 juni 2017 de 31e prestatie wedstrijdloop.

Door Henk Boer

Geef een reactie