Hoogeveen – Afgelopen zaterdag werd na de met 3-0 van Balk gewonnen wedstrijd de nieuwe presentatiegids door clubvoorzitter, Johan Massier, overhandigd aan Erwin Breukelman, aanvoerder van H.Z.V.V 1. Diverse sponsoren woonden de bijeenkomst in de businesslounge van H.Z.V.V bij.

presentatiegids

“Een schitterend visitekaartje voor onze club,” vertelt de trotse voorzitter. “Deze gids is een van de vele voorbeelden waaruit blijkt dat H.Z.V.V een mooie club is die gedragen wordt door vele vrijwilligers.”

Uiteraard komt hoofdtrainer Karlo Meppelink aan het woord in een artikel waarin hij geen misverstand laat bestaan over de ambities van de club: “We willen meestrijden om het kampioenschap.” Meppelink vindt ook dat dat H.Z.V.V dit aan zijn stand verplicht is. De brede selectie maakt dat hij er ook alle vertrouwen in heeft. “Ik heb de beschikking over veel talentvolle spelers, die zich goed ontwikkelen.”

Daarnaast is er de nodige aandacht voor het dames- en meidenvoetbal. “Het afgelopen jaar was een overgangsjaar, waarin we nog eens goed gekeken hebben naar de structuur en het beleid. Nu dit in de steigers staat, gaan we weer met volle kracht vooruit,” aldus Willem Schraa, bestuurslid technische zaken.

Vanzelfsprekend is ook de nodige ruimte geboden aan de sponsoren en de sponsoractiviteiten die H.Z.V.V kent. “Deze presentatiegids weerspiegelt als het ware de club in haar vele facetten,” zo laat voorzitter Massier nog weten.

Door Henk Boer

Geef een reactie