HOOGEVEEN – Om 8 uur vanmorgen stonden veel mensen keurig in de rij om als eersten te kunnen winkelen in de nieuwe vestiging van de Aldi. Nadat 2 maanden geleden de nieuwe vestiging in Zuidwolde zijn deuren opende, was het nu de beurt aan filiaalleider Erwin Kleine en zijn personeel om door een druk op een rode knop de vestiging open te stellen voor het publiek.

In de overzichtelijke winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit.  Ook duurzaamheid is een belangrijk punt voor Aldi.

Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten prijzen weg van bijvoorbeeld multiscanners, boormachines tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd uitgereikt aan vaste klant Siena Quiko-Sarkadi uit Fluitenberg. “Het is een hele mooie winkel geworden met een heel logische indeling”, aldus de blije hoofdprijswinnares.

Siena Quiko-Sarkadi krijgt de hoofdprijs uitgereikt door filiaalleider Erwin Kleine

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: