Hoogeveen – Op zondag 6 december is Johan van de Linden benoemd als nieuwe voorganger van het Apostolisch Genootschap aan de van Limburg Stirumstraat 84. Dit gebeurde door de bestuursvoorzitter, Bert Wiegman in aanwezigheid van de leden tijdens een feestelijke samenkomst.Foto-bij-persbericht-Apgen-De voorganger is net als andere geestelijk verzorgers een vrijwilliger uit de plaatselijke gemeenschap en vervult het voorgangerschap naast zijn dagelijks werk.

Johan van der Linden neemt als voorganger de taak over van Bert Bijmholt, die bijna 3 jaar deze plaats heeft ingenomen. Bert kijkt terug op een boeiende en hartverwarmende periode en is blij met de benoeming van zijn opvolger. Dat zijn de leden ook blijkens de vele aanmoedigende reacties tijdens en na afloop van de bijeenkomst.

Johan van der Linden is 39 jaar, gehuwd en hij en zijn vrouw hebben een dochter. Hij woont in de plaats Hoogeveen en nam al lange tijd deel aan tal van activiteiten binnen de gemeenschap. Hij is dus welbekend met en bij de leden en verheugt zich op zijn taak.

Johan: Zoals veel mensen in de maatschappij, willen we werken aan een mooiere en betere wereld. Inspiratie hiervoor vinden wij ook in deze apostolische gemeenschap, een plek waar we kunnen nadenken over ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat vind ik belangrijk?’ Dit doen we graag in open dialoog. Dat helpt ons en anderen wellicht om bewuster in het leven te staan. Wij willen ons leven niet zomaar voorbij laten gaan, maar op een zinvolle wijze het verschil maken.” Meer informatie op

www.apgen.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie