Nieuweroord – Gisteravond, sloot Nieuweroord hun feestweek af. In de feesttent op het sportveld. Met een gezellige piratenavond met Nederlandstalige artiesten.

piraten-avond-nieuweroord (02)-1
Monica West

Monica West. Mocht beginnen met haar optreden met haar grootste hit, “De Regenboogmantel” en natuurlijk haar “S.C.H.E.I.D.I.N.G”. Die luidkeels werden meegezongen. Kon de zangeres haar optreden succes vol afronden.

piraten-avond-nieuweroord (11)-1
Het Duo Harten 10 uit Dalfsen

Het Duo Harten 10 uit Dalfsen, dat ooit ontdekt werd met de hit “Liefde maakt blind”. Martien Ekkelenkamp de mannelijke helft van het duo vertelde; “Ben slim weis mit Piraten ut Nieuweroord”. Bij het lied van Benny Neyman. “Een Vrijgezel die gaat pas slapen…” werden even twee Singels op het podium gehaald om samen die hit te zingen. En misschien een koppel???

piraten-avond-nieuweroord (20)-1
Henny Weijmans

De zanger Henny Weijmans bekent uit de jaren 80 met de band de New Four, die een hitsingle hadden met “Geef me tien minuten van je tijd”. Zong wat minder bekende nummer en dit bleek ook uit het enthousiasme van het publiek.

piraten-avond-nieuweroord (31)-1
Henk Wijngaard

Maar dat maakte ver weg de bekendste Trucker, Henk Wijngaard weer meer dan goed. Met zijn bekende hit “Met de Vlam in de pijp”. Uit de jaren 80 en de minderbekende hits werden luidkeels meegezongen. En met een onderbreking in het optreden, werd er een Selfie gemaakt van het publiek, Henk Wijngaard met Olympia-radio, voor op de Facebookpagina van Olympia. Kortom een goed afsluiting van de feestweek in Nieuweroord. Die werd mogelijk gemaakt door Olympia-radio

piraten-avond-nieuweroord (27)-1
Olympia-radio

piraten-avond-nieuweroord (36)-1piraten-avond-nieuweroord (44)-1piraten-avond-nieuweroord (06)-1

Door Henk Boer

Geef een reactie