HOOGEVEEN/HOLLANDSCHEVELD – De traditionele nieuwjaarsduiken werden dit jaar weer goed bezocht. Oud en jong hadden  zich bij de plassen verzameld om de verfrissende duik in het nieuwe jaar te maken.


(Video: Alex Oosterveld)

Strand Nijstad:
HOOGEVEEN – Sommigen waren er sneller uit dan in maar de echte diehards bleven nog lang in het water om met de duikers die voor de veiligheid aanwezig waren te babbelen en bibberen. In het water was het warmer dan boven het water. Gelukkig verwarmden de snert en warme chocolademelk achteraf de deelnemers en toeschouwers.

 


Plan Schoonhoven:
HOLLANDSCHEVELD – Ongeveer 30 diehards gingen te water voor de traditionele Nieuwjaars-duik. Eerst even met elkaar op een groepsfoto, voor de media ja het is net Royalty journalistiek. Zo wel jeugd, vaders en moeders ja zelfs opa’s en oma’s. Het waren al met al een paar sportieve minuten. Echt heen en weer het water in en uit.

Met reacties; ‘Wat koud, en een ander heerlijk zo’n duik, een ander riep dit nooit weer. Naar afloop een lekkere kop warme chocolademelk met slagroom. ” Maar daar knappie weer van op zegt een van de sportievelingen”.

Geef een reactie