ELIM – Gisteravond was er na een jaar onderbreking weer een nieuwjaarsreceptie Elim van dit keer de vier verenigingen. De opkomst was goed en de boodschap aan de aanwezigen was helder en duidelijk. Het sleutelwoord was “meer samenwerken” want we hebben elkaar nodig. Roelof Koops van het Plaatselijk Belang heeft dit op voortreffelijke wijze in ons midden neer gelegd.

Samen willen we Elim beter, mooier en duurzamer maken. Door te klikken op de foto onder dit artikel opent u het fotoboek gemaakt door Henk Boer van de Hoogevener. De Hoogevener en De Elimsite werken veelvuldig samen. Zo heeft Aalders ICT Hoogeveen een nieuwe site ontwikkeld voor www.dehoogevener.nl (binnenkort hier meer over) en trekken Henk Boer en Peter Aalders veelvuldig met elkaar op om de twee hier genoemde sites te versterken.

Ook zijn deze actief binnen Koopman op pad (www.koopmanoppad.nl) Voor Elim heeft dat als voordeel dat er vaker als in het verleden artikelen in Hoogeveen worden gepubliceerd. Dit zorgt er voor dat Elim in een groter gebied op de kaart wordt gezet. Dat vinden wij belangrijk want Elim is in vele opzichten groot en actief en dat mag best gezien worden.

In het bovenste filmpje kunt u de volledige toespraak van Roelof Koops horen. Laten we de handen in een slaan er samen een geweldig jaar van maken!

Hier meer foto’s 

Geef een reactie