Sport

Nieuwjaarsreceptie HZVV goed bezocht

Jubilarissen geëerd, twee leden van verdienste en een erelid benoemd.
Zoals gebruikelijk zijn op de goed bezochte nieuwjaarsreceptie van H.Z.V.V op vrijdagavond 6 januari een aantal jubilarissen gehuldigd. Een paar leden werden extra in het zonnetje gezet. Zo werden Roelof en Ria Olde benoemd tot Lid van Verdienste en werd Herman Naberman gekroond tot erelid.

Foto: Jochem van de Weg

Jubilarissen
Een aantal H.Z.V.V’ers vierde het 25-jarig of zelfs het 40-jarig jubileum. Hier werd uiteraard bij stil gestaan. De jubilarissen ontvingen een presentje en een mooie bos bloemen.

Leden van Verdienste
Dit jaar viel het echtpaar Roelof en Ria Olde de eer te beurt om benoemd te worden tot Lid van Verdienste. Roelof is al 17 jaar onafgebroken actief als vrijwilliger. De eerste zeven jaar was hij grensrechter bij H.Z.V.V 1. De afgelopen tien jaar zorgen zij bij de uit- en thuiswedstrijden dat het de selectie en de rest van de staf aan niets ontbreekt en regelen zij tal van andere zaken. “Waar het eerste nog wat jojoot tussen de eerste en de hoofdklasse, presteren jullie al 10 jaar lang stabiel op hoofdklasse niveau!” zo besloot voorzitter Massier zijn loftuitingen.

Erelid
Herman Naberman werd gekroond tot erelid. Naberman was o.a. leider van jeugdteams, zat in het jeugd- en in het algemeen bestuur en was medeoprichter van de businessclub. Ook verkocht advertenties en reclameborden en organiseerde hij rommelmarkten om geld voor zijn club bij elkaar te brengen. De laatste jaren was hij voorzitter van de evenementencommissie en was hij verantwoordelijk voor het beheren van het materiaal en het ballenhok. “Op Herman werd nooit vergeefs een beroep gedaan. Als clubman in hart en nieren is hij bijna dagelijks bij H.Z.V.V op het terrein te vinden. Het bestuur hoefde er nog geen fractie van een seconde over na te denken om het voorstel Herman tot erelid te benoemen te bekrachtigen!” aldus H.Z.V.V voorzitter Johan Massier.