Hoogeveen, Haren, Hollandscheveld– Op de vestigingen van de NNCZ werd afgelopen zaterdag 29 oktober extreem bewogen! Tijdens de NNCZ dag, die tevens de aftrap was van een jaar vol vitaliteit, konden medewerkers en vrijwilligers van de organisatie meedoen met verschillende workshops.

nnczdag
Eigen foto

Activiteiten als yoga, weerbaarheidstraining, cross fit, gezonde smoothies maken zijn een kleine greep uit het aanbod van de workshops in Haren, Hollandscheveld en in Hoogeveen. Een aantal bedrijven heeft vrijwillig meegewerkt aan de dag o.a.; Integrale Yoga Elim, Sta sterk op je werk, Life style adventures, Bloemberg Advies, Elbe Aerobics, Delicious catering, Reina Vital en Bartje Struun.

De NNCZ is een professionele zorgorganisatie op het gebied van wonen, (thuis)zorg en welzijn die het welbevinden van mensen voorop heeft staan. Niet alleen van cliënten van de organisatie maar ook van de medewerkers en de vrijwilligers. Zij zijn van waarde en samen proberen ze de cliënten dagelijks een waardevol leven te bieden. De NNCZ dag was een geslaagde dag om medewerkers en vrijwilligers daarom eens in het zonnetje te zetten!

Door Henk Boer

Geef een reactie