familie Boertien krijgen uit handen van Kenny Weerts hun cheque uitgereikt

HOOGEVEEN – Op 4 en 5 oktober 2019 zijn de Grandioze Garagedeur Dagen geweest bij Weerts Advies. Veel mensen wisten de nieuwe showroom van Novoferm A-select dealer Weerts Advies in Hoogeveen te vinden.

familie Boertien kregen uit handen van Kenny Weerts hun cheque uitgereikt

Elke klant die op een van deze twee dagen akkoord voor opdracht gaf schreef zichzelf automatisch in om kans te maken op een gratis Novoferm garagedeur. De eerst volgende maandag werden de winnaars door de notaris bekend gemaakt. Tussen deze vier winnaars zat de familie Boertien uit Emmen die de vrijdag er voor opdracht hadden gegeven een prachtige Novoferm garagedeur.

Zaterdag 12 oktober, heeft de familie Boertien uit handen van Kenny Weerts de waarde cheque ontvangen voor de gratis Novoferm garagedeur. De familie Boertien werd feestelijk onthaald met koffie en gebak. Na het poseren voor de aanwezige pers ontvingen ze ook nog een prachtige bos bloemen. Bij deze feliciteren we de familie Boertien met hun gewonnen Novaferm garagedeur.

Wie nu toch nog een prachtige garagedeur wil aanschaffen heeft geluk. Weerts Advies heeft naast een waardevol advies ook een leuke herfstactie die het aanschaffen wel extra aantrekkelijk maakt.

Neem voor meer informatie contact op met 0528 352 417

Geef een reactie