HOOGEVEEN – Maandagavond vond het eerste Bijeen-Beachvolleybaltoernooi plaats op het terrein van zwembad de Dolfijn. 16 teams, gevormd door leerkrachten en ouders zetten hun beste beentje voor tijdens een sportieve strijd om de eer en de beker. Bovendien was er voor elke poulewinnaar een taart.

eigen foto

Er werd gespeeld zonder scheidsrechters en dat ging uitstekend. Ook in het heetst van de strijd was er geen enkele discussie over het al dan niet meetellen van de punten. Hoewel het weer deze avond zich net wat van een koele kant liet zien, was er sprake van een zomers en ontspannen sfeertje.

Uiteindelijk was de avondwinst voor het team Rastholt 2, maar alle teams hebben uitstekende prestatie geleverd. Uit een peiling onder de deelnemers kwam naar voren dat dit sportevenement zeker voor herhaling vatbaar is. Dat past natuurlijk bij een organisatie als Bijeen waarvan alles scholen het certificaat Gezonde School hebben.

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: